AMBITIEUZE CONTROLLER

text icon

AMBITIEUZE CONTROLLER

Ambitieuze Controller

Ben jij op zoek naar een baan bij een klein en pionierend adviesbureau, waarbij je mede de koers van het bedrijf bepaalt en jezelf constant ontwikkeld? Vanwege onze verdere groei zijn wij op zoek naar een financieel Business-Analist/ Controller binnen ParView. Haal jij veel voldoening uit samen met de klant complexe vraagstukken overzichtelijk maken? Solliciteer dan direct!

 

Wat ga je bij ons doen?

ParView is een interim management- en adviesbureau dat zich heeft gespecialiseerd in het succesvol ondersteunen, oplossen en optimaliseren van complexe organisatorische vraagstukken. Onze aanpak kenmerkt zich door een resultaat- én mensgerichte, adequate en professionele werkwijze. Vanuit een adviespositie zijn wij in staat helderheid te creëren in onoverzichtelijke en complexe situaties en stellen we de organisatievisie, missie en bijbehorende doelstellingen te allen tijde centraal.
Wij doen dit met veel plezier al meer dan 15 jaar, waardoor wij ons voor onze klanten dé partner in ontwikkeling van mens en organisatie mogen noemen.

Als Business-Analist binnen ParView analyseer je informatiestromen binnen processen. Je presenteert de data analyses en de betekenis ervan aan de klant. Daarbij maak je een vertaalslag van data (o.a. financieel en productiedata) naar sturende informatie waar de klant mee aan de slag kan.
Jij levert op maat gemaakte rapportages en levert beleidsadviezen, zodat bedrijfs- en informatieprocessen geoptimaliseerd kunnen worden. Tenslotte ontwerp en schrijf jij controleprocessen.

 

Wat vragen wij van jou?

 • Een ambitieuze instelling en in het bezit van een WO opleiding in een financieel economische richting;
 • Nauwkeurig kunnen werken en kunnen analyseren met behulp van diverse analysetechnieken en analyse-software;
 • Kennis en ervaring in de algemene financiële bedrijfsprocessen;
 • Enthousiast worden door het puzzelen met complexe dataprocessen;
 • In het bezit van de capaciteiten om analysewerkzaamheden te delen met het management en je collega’s;
 • Uitgebreide ervaring in het gebruik van Excel (VBA);
 • Adequaat communiceren met het management als wel op uitvoerend niveau;
 • Je houdt ervan om onderweg te zijn, aangezien dat wij landelijk opereren;
 • Woonachtig in het centrum van het land of oostelijk daarvan.

 

 

Wat bieden wij jou?

Wij hebben bieden jou een functie in een diverse en uitdagende omgeving, voornamelijk bij gemeenten, zorginstellingen, de semi-overheid en de zakelijke dienstverlening. Wij dagen iedere werknemer uit om het bureau verder te ontwikkelen. Verder bieden wij jou:

 • Een marktconform salaris met pensioenregeling;
 • Studiekostenregeling, waarbij wij je passende opleidingen aanbieden. Dit gebeurt zowel intern door middel van coaching als extern door middel van inhoudelijke cursussen en trainingen;
 • Een aantal keren per jaar een teamdag met inhoudelijke agenda waar we met hele team invulling aan geven;
 • Een werkomgeving waar humor en relativering onderdeel uitmaken van de vaste dagelijkse rituelen;
 • Uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Kortom; ontwikkel jezelf verder in een klein pionierende organisatie met prima arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om mee richting te geven aan de koers van ParView. Solliciteer dan direct

Sollicitatieprocedure

Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Viola Zevenhuizen via v.zevenhuizen@parview.nl – 0575-565051. Je kunt uiteraard ook direct solliciteren naar haar e-mailadres.

 

Parview

DE KRACHT ACHTER VERANDERING